Skip to main content

SAMAAN HINTAAN OIKEAA OPPIA TODELLISISSA TILANTEISSA!

Asiakkaamme saavat myös samaan hintaan toimistopalvelut, jotka sisältävät mm. tutkintojen ja opetustuntien ajanvaraukset, henkilökohtaisen puhelinpalvelun, laskutuksen haluamissasi erissä, opetustodistuksen ym.  Teoriapaketin valinneille on lisäksi mahdollista toimistomme harjoitusohjelmien vapaa käyttö sekä tuki ja opastus vaikeisiin osa-alueisiin (palvelu kuuluu vain jos on valittu teoriapaketti)

Ajokorttiluvan hakeminen on oppilaan itse tehtävä nykyisin voimassa olevan GDPR-asetuksen (tietosuoja) johdosta. Annamme jokaiselle hakuohjeet siihen ja avustamme tarvittaessa.

Koulutuksen maksua ei tarvitse maksaa kerralla, vaan voimme jakaa sen haluamiisi eriin.

Ei voi olla helpompaa tapaa aloittaa autokoulu, soita meille!

(sis. alv 24%) Hinnat eivät sisällä mahdollisia viranomaiskuluja (Tutkintomaksut ja ajokorttilupa).

Kuljettajantutkintojen ja lupien hinnat: https://www.a-katsastus.fi/palvelupisteet-ja-hinnat/ajokorttien-ja-lupien-hinnat/

Jos tarvitset jotain muuta palvelua, tai  haluat muokata esimerkkihinnaston opetusmääriä, ota yhteys toimistoomme.

Ensimmäistä ajokorttia suorittavan koulutus (EAS): 65€  Sis. 4 teoriatuntia etäopetuksena.

Mopokortti (Am120): 440€  Sis. EAS, 3 liikennesääntöteoriatuntia, 3 ajotuntia, teoriaharjoitukset ja mopon käytön käsittelykokeessa (1.)

Mopoautokortti (Am121): 515€  Sis. EAS, 3 liikennesääntöteoriatuntia, 4 ajotuntia, teoriaharjoitukset ja mopoauton käytön ajokokeessa (1.)

Moottoripyörä (A, A2, A1): 490€  Sis. 5 ajotuntia, teoriaharjoitukset ja ajoneuvon käytön käsittely- ja ajokokeessa (1.)

Moottoripyörä korotuskoulutus( A1->A2->A): 395€  Sis. 2 teoriatuntia, 5 ajotuntia ja todistus käydystä koulutuksesta.

Korotus tutkinnolla (käsittelykoe ja ajokoe): 295€ Sis. 2 ajotuntia ja ajoneuvon käytön käsittely- sekä ajokokeessa (1.)

Henkilöauto (B):  Koulutuspaketti tehdään jokaiselle vaatimusten ja aikaisemman osaamisen perusteella. Alapuolelta näet muutamia vaihtoehtoja.

Esim 1. 10 ajotuntia, riskikoulutus ja ajoneuvon käyttö 1. ajokokeessa 1225€

Esim 2. 13 ajotuntia, 3 liikennesääntöteoriatuntia, riskikoulutuksen, teoriaharjoitukset ja ajoneuvon käytön 1. ajokokeessa 1485€

Esim 3. 15 ajotuntia, 3 liikennesääntöteoriatuntia, riskikoulutuksen, teoriaharjoitukset ja ajoneuvon käytön 1. ajokokeessa 1625€

Esim 4. 18 ajotuntia, 3 liikennesääntöteoriatuntia, riskikoulutuksen, teoriaharjoitukset ja ajoneuvon käytön 1. ajokokeessa 1835€

 Ajotunti 85,- €  (On edullisempaa sekä järkevämpää valita heti riittävä koulutus)

Henkilöauto yhdistelmä (Be): Kysy edullista tarjousta! (Mahdollista myös omalla yhdistelmällä)

Riskikoulutus erikseen suoritettuna: 360€  Sis. 4 teoriatuntia etänä, 2 riskitilanne-ajotuntia oikealla autolla + pimeällä ajamisen ja liukkaalla ajamisen koulutus ajosimulaattorilla.

Opetusluvalla (B) koulutettavalle paketti:  Voit valita yhteisopetuspaketin tarpeen mukaan. Esim. 2 ajotuntia, palautteen opetuslupaopettajalle ja oppilaalle vielä opeteltavista liikennetilanteista sekä teoriakoeharjoituksen 205€

Kevytkuorma-auto (C1): 395€  Sis. 2 etäteoriatuntia, 3 ajotuntia, teoriaharjoitukset ja ajoneuvon käytön ajokokeessa (1.)

Kevytkuorma-auto yhdistelmä (C1E):  Kysy edullista tarjousta! (Mahdollista myös omalla ajoneuvolla)

Kuorma- auto (C): 1430€  Sis. 12 etäteoriatuntia, 10 ajotuntia, teoriaharjoitukset ja ajoneuvon käytön ajokokeessa (1.)

Käytössämme on oma kuorma-auto, joka mahdollistaa joustavan ja oppimista helpottavan ajotuntien jakamisen pienempiin osiin.

Kuorma- auto yhdistelmä (CE): ”Omalla” ajoneuvolla 1500€, Koulun ajoneuvolla 1900€ (Ammattipätevyys oltava voimassa väh. 1 vuosi) Mahdollista myös ilman ammattipätevyyttä, kysy. (Vaadittu koulutus on pidempi)

Linja-auto (D tai D1): Koulutus “omalla” ajoneuvolla. Kysy!

Tavaraliikenteen perustason ammattipätevyyskoulutus (140h): 2.393,20 €, Kysy koulutusta toimistosta. (Koulutuksen yhteydessä on mahdollista suorittaa kuorma-autokortti.)

Perustason koulutus suoritetaan lähi- ja etäkoulutuksena sekä itseopiskeluna opiskelijan omassa aikataulussa. Lopussa on pelkkä teoriakoe.

Ammattikuljettajien pakolliset “direktiivipäivät” (5 kpl/5 vuotta): 108,96 € / päivä

Hinta sis. alv 24% ja viranomaismaksun (rekisteröinti) TRAFICOMILLE. (Huomaa, että yksi päivistä on oltava ennakoiva ajaminen kuorma- ja linja-autolla.)

Käy tutustumassa päivien aiheisiin linkistä: https://ulvilanajoopisto.kuljettaja.fi/koulutukset