Ulvilan Ajo-Opisto Ky

Teemme autokoulustasi hienon kokemuksen ja annamme Sinulle elämänkestävän ajotaidon.

Ulvilan Ajo-Opisto Ky

Info

Mutkaton ja rento ilmapiiri

hymyAjo-Opiston oppitunneilla on leppoisa ja mutkaton tunnelma. Käytämme monipuolisia oppimismenetelmiä ja keskustelemme asioista mukavassa ilmapiirissä. Opettajamme osaavat ottaa rennosti sekä autossa että luokassa.

Koska kannattaa aloittaa?

Opiskelun voit aloittaa hyvissä ajoin ennen vaadittua ikää. Aikaa kannattaa varata omien harrastusten ja koulukiireiden mukaan kuitenkin riittävästi, esim. 4-6kk. Ilmoittautua voit koska vain. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Säästä euroja!

Kurssihintamme ovat edulliset ja hoidamme kaikki velvoitteemme asiallisesti sekä ammattitaidolla. Hinta- ja laatusuhde on kohdallaan, oppilaamme saavat maksulle enemmän vastinetta.

Maksuja ei tarvitse maksaa kerralla vaan voit jakaa ne haluamiisi eriin.

Katso seuraavilta sivuilta sen ajokorttiluokan info, jonka haluat suorittaa!

 

Ulvilan Ajo-Opisto on Suomen Autokoululiiton jäsen, toimintamme on säädeltyä ja rehellistä.

Meiltä saa myös esim. viranomaisten vaatimat terveysperusteiset ajokyvyn arvioinnit tai ajokieltokoulutukset!

 

 

opetuslupa

Opetusluvalla kouluttajan on pystyttävä opettamaan oppilaalle ajoneuvon käsittelyn lisäksi liikenteen perussäännöt eri liikennetilanteissa niin taajamassa kuin maantielläkin. On tärkeää, että oppilas saa oikeaa oppia monipuolisissa, vaikeissa tilanteissa. Pelkkä “ajelu” ei riitä varmistamaan hyvää ja turvallista osaamisen tasoa.

Jos haluat turvalliseksi ja taloudelliseksi kuljettajaksi sekä läpäistä ajokokeen, niin ota koulutukseen mukaan ammattimainen liikenneopettaja. (Trafin suositus)

Kysy edullisia paketteja tueksi opetuslupakoulutukseen! Hinnat alk. 60,- € -> rakenna oma paketti!

Valitse koulutuspaketti ja siihen kuuluvat ajotuntimäärät siten, että ne ovat riittävät. On viisaampaa ja halvempaa kouluttautua heti kunnolla, kuin joutua uusimaan kallis kuljettajantutkinto useita kertoja.

Huom! Pakollisena koulutuksena on suoritettava liikenteen riskien tunnistamis- ja toimintakoulutus ennen ajokoetta sekä tarvittaessa ensimmäistä ajokorttia suorittavien koulutus ennen opetuksen aloittamista.

Katso tästä hinnastomme

 

Euroloan