Ulvilan Ajo-Opisto Ky

Teemme autokoulustasi hienon kokemuksen ja annamme Sinulle elämänkestävän ajotaidon.

Ulvilan Ajo-Opisto Ky

C-luokat

kotisivukuva-kuorma-auto2_edited

 

Monet työnantajat kysyvät meiltä pätevyyden omaavia kuorma-autonkuljettajia!

Voit halutessasi suorittaa myös ammattimaisen kuorma-autokortin.

 Katso tästä hinnastomme

 

C-kurssit alkavat viikoittain—>ILMOITTAUDU!

 

Koulutamme:

C1

 

1.12.2018 tutkintoon vaadittu koulutus väheni! Hinta koulutuksella laski ja koulutus muuttui joustavammaksi. KYSY!

Ikävaatimus väh. 18 vuotta sekä B-kortti. Ajo-oikeus tulee enintään kokonaismassaltaan 7500 kg ajoneuvoille. Myös enintään 750 kg perävaunun vetäminen on mahdollista kevytkuorma-autolla.

(Liikennetraktorit, raskaammat matkailuautot, kevytkuorma-autot, isot “pakettiautot”)

Edullisempi suorittaa B-kortin yhteydessä Ulvilan Ajo-Opistossa!

HUOM! Myös tähän C1-luokkaan on mahdollista saada ammattipätevyys, jota monet työnantajat vaativat!

 C

Ikävaatimus väh. 21 vuotta (poikkeus 18v.) sekä B-kortti. Ajo-oikeus myös yli 7500 kg ajoneuvoille. Enintään 750 kg perävaunun vetäminen on mahdollista raskaalla kuorma-autolla.

(C1:n lisäksi raskaat kuorma-autot ymv.)

HUOM! Ikäraja on 18 vuotta joissakin erikoistapauksissa (mm. pelastuslaitos, ajoneuvoasentaja, ammattipätevyys- koulutus 280 h). Haemme poikkeusluvan puolestasi, jos sinulla on siihen oikeuttava todistus.

Ulvilan Ajo-Opistossa suoritetusta kuorma-auton kurssihinnasta hyvitämme 50% kun tavaraliikenteen perustason ammattipätevyyskoulutus suoritetaan samassa yhteydessä.

 CE

Järjestämämme koulutus on nopeutettu; teoriaa 5 , ajotunteja 10. Lopussa on tutkinto; teoriakoe ja ajokoe. (Pääsyvaatimus tutkintoon on voimassaoleva tavaraliikenteen ammattipätevyys ollut voimassa riittävän kauan.) CE-ajokorti tuo ajo-oikeuden kaikkiin ajoneuvoihin, joissa on varsinainen perävaunu. (DE vaatii linja-auton ajokorttia).

Jatkossa järjestämme myös CE-koulutusta, joka ei vaadi ammattipätevyyttä. Tutkintoon vaadittu koulutus on huomattavasti laajempi; teoriaa 15, ajotunteja 30.

 

C1E Kevytkuorma-autoyhdistelmä: Tutkintoon vaaditut teoriat sekä ajo-opetus edullisesti. KYSY

BE Henkilöautoyhdistelmä: Edellinen (CE tai C1E) kattaa tämän luokan. Jos et tarvitse muuta kuin tämän luokan ajo-oikeuden, ota yhteyttä p. 050 522 5626 /Pekka Järvinen, neuvomme miten on edullisinta toimia!

 

 AMPÄT

Kumpaankin kuorma-autoluokkaan (C1 ja C) on mahdollista saada perustason ammattipätevyyskoulutus, joka mahdollistaa työnteon kuorma-autolla tai liikennetraktorilla. (Vaaditaan kaupallisessa liikenteessä)

Saavutetun perustason pätevyyden jälkeen kaikki ammattikuljettajat Euroopassa suorittavat ns. “direktiivipäivät” viiden vuoden jaksoissa.

Perustason koulutus on monimuoto-opiskelua, joka mahdollistaa joustavan kouluttautumisen esim. työn tai opiskelun lomassa.

Olemme kouluttaneet tavaraliikenteen ammattilaisia, jotka ovat olleet haluttuja työnantajien taholta.

HANKI UUSI AMMATTI, JOSSA ON VETOA!

Kysy enemmän: Pekka Järvinen p. 050 522 5626

 

 

 

CE-kortti

 

kotisivukuva-kuorma-auto_edited