Ulvilan Ajo-Opisto Ky

Teemme autokoulustasi hienon kokemuksen ja annamme Sinulle elämänkestävän ajotaidon.

Ulvilan Ajo-Opisto Ky

B+jatkokoulutus

kotisivukuva-jatkokoulutus_edited

B

 

B-kortti-, eli henkilöautokorttikoulutus on yksivaiheinen. Koko koulutus suoritetaan ennen ajokoetta, eikä hyväksytyn kokeen jälkeen ole enää pakollista koulutusta.

1. Teoriaopetus: Teoriatuntien määrä on valitun koulutuspaketin mukainen. Oppitunneilla käydään läpi liikennesäännöt, liikennemerkkejä sekä auton kuljettajan velvollisuuksia ja vastuita sekä turvallisen liikenteen perusteita.

Teoriaopetus on mieleenpainuvaa, tehokasta ryhmäopetusta jossa ei tylsiä hetkiä tule. Tehtävät, joita teemme, ovat pedagogisesti kouluttavia ja kiinnostavia. Teoriaosuus on pohja hyvälle kuljettajalle. Oppilaamme ovat onnistuneet erittäin hyvin teoriakokeissa, jotka ovat koko Suomessa yhtenevät.

UUTTA! Teoriatunteja voi halutessa suorittaa myös virtuaalisesti! Kysy linkki toimistostamme.

Vaikeissa olosuhteissa ajamisen riskikoulutuksen antavat ammattilaiset. Liikenneopettajamme pystyvät kouluttamaan oppilaamme varautumaan vaaratilanteisiin niin liukkaalla kuin pimeässä, taajamassa tai maantiellä sekä toimimaan niissä.

 

2. Ajo-opetus: Ajotuntien määrä perustuu valittuun koulutuspakettiin. Jos olet toiminut liikenteessä moottoriajoneuvon kuljettajana jo pitkään ja hallitset auton käsittelyn, niin selviydyt todennäköisesti vähällä määrällä ajotunteja.

Valitse koulutuspaketti ja siihen kuuluvat ajotuntimäärät siten, että ne ovat riittävät. On viisaampaa ja halvempaa kouluttautua heti kunnolla, kuin joutua uusimaan kallis kuljettajantutkinto useita kertoja.

 

SAMAAN HINTAAN OIKEALLA AUTOLLA OIKEAA OPPIA!

     B-riski

Käytämme simulaattoriopetusta vain pimeällä ajamisen koulutukseen.

Oikean ajotuntuman vuoksi annamme oppilaillemme liukkaankelin riskikoulutuksen ja riskitilanneharjoitukset taajamassa sekä maantiellä oikealla autolla.

 

3. Riskikoulutus: on koulutuksena nimensä mukainen. Taloudellinen ajaminen, vaikeissa olosuhteissa ajoharjoitukset, riskitilanneharjoitukset taajamassa ja maantiellä sekä paljon muuta. 4 teoriatuntia ja 4 ajotuntia.

Tämä koulutus pitää olla suoritettuna, kun menet ajokokeeseen (todistus mukaan).

Järjestämme oppilaillemme automaattisesti ko. koulutuksen. Muiden (opetusluvalla koulutettavan) on varattava aika osallistumiseen toimistostamme.

 

3.1 Riskikoulutus: Tämä kurssi on tarkoitettu niille, jotka ovat suorittaneet B-ajokortin ennen 1.7.2018 eikä ole suoritettu säädettyä jatkokoulutusta.

Ajokortin sisältämä ajo-oikeus on näillä henkilöillä voimassa vain kaksi vuotta kortin saamisesta. Tuona aikana on jatkokoulutus suoritettava. Todistus käydystä koulutuksesta on toimitettava Ajovarma Oy:n toimipisteeseen.

Ajoharjoitteluradalle tarvitset “oman” auton. Muu koulutus on Ulvilan Ajo-Opiston kalustolla. Katso seuraavat kurssit viereisestä palkista. <—

 

 

 HALUATKO HENKILÖAUTOKORTIN HALVALLA JA VÄHÄLLÄ VAIVALLA?

 B-AJOKORTTIKOULUTUS ALK. 1.150,- €

Sis. 10+4 ajotuntia, riskikoulutuksen ja auton käytön ajokokeessa (1)

 

Katso tästä hinnastomme

Pimeäajon simulaattori

opetuslupa

Opetusluvalla kouluttajan on pystyttävä opettamaan oppilaalle ajoneuvon käsittelyn lisäksi liikenteen perussäännöt eri liikennetilanteissa niin taajamassa kuin maantielläkin. On tärkeää, että oppilas saa oikeaa oppia monipuolisissa, vaikeissa tilanteissa. Pelkkä “ajelu” ei riitä varmistamaan hyvää ja turvallista osaamisen tasoa.

Jos haluat turvalliseksi ja taloudelliseksi kuljettajaksi sekä läpäistä ajokokeen, niin ota koulutukseen mukaan ammattimainen liikenneopettaja. (Trafin suositus)

Kysy edullisia paketteja tueksi opetuslupakoulutukseen! Hinnat alk. 60,- € -> rakenna oma paketti!

Valitse koulutuspaketti ja siihen kuuluvat ajotuntimäärät siten, että ne ovat riittävät. On viisaampaa ja halvempaa kouluttautua heti kunnolla, kuin joutua uusimaan kallis kuljettajantutkinto useita kertoja.

Huom! Pakollisena koulutuksena on suoritettava liikenteen riskien tunnistamis- ja toimintakoulutus ennen ajokoetta sekä tarvittaessa ensimmäistä ajokorttia suorittavien koulutus ennen opetuksen aloittamista.