Ulvilan Ajo-Opisto Ky

Teemme autokoulustasi hienon kokemuksen ja annamme Sinulle elämänkestävän ajotaidon.

Ulvilan Ajo-Opisto Ky

C-luokat

kotisivukuva-kuorma-auto2_editedC1 Kevyt kuorma-autokortti: Ikävaatimus väh. 18 vuotta sekä B-kortti tai B-korttikoulutus aloitettu Ulvilan Ajo-Opistossa (edullisempi suorittaa B-kortin yhteydessä). Ajo-oikeus tulee enintään kokonaismassaltaan 7500 kg ajoneuvoille. Myös enintään 750 kg perävaunun vetäminen on mahdollista kevyt kuorma-autolla.

(Liikennetraktorit, raskaammat matkailuautot, kevyt kuorma-autot, isot ”pakettiautot”)

Edullisempi suorittaa B-kortin yhteydessä!

HUOM! Myös tähän C1-luokkaan on mahdollista saada ammattipätevyys, jota monet työnantajat vaativat!

 

C Raskas kuorma-autokortti: Ikävaatimus väh. 21 vuotta (poikkeus 18v.) sekä B-kortti. Ajo-oikeus myös yli 7500 kg ajoneuvoille. Enintään 750 kg perävaunun vetäminen on mahdollista raskaalla kuorma-autolla.

(C1:n lisäksi raskaat kuorma-autot ymv.)

HUOM! Ikäraja on 18 vuotta joissakin erikoistapauksissa (mm. pelastuslaitos, ajoneuvoasentaja, ammattipätevyys- koulutus 280 h). Haemme poikkeusluvan puolestasi, jos sinulla on siihen oikeuttava todistus.

Ulvilan Ajo-Opistossa suoritetusta kuorma-auton kurssihinnasta hyvitämme 50% kun tavaraliikenteen perustason ammattipätevyyskoulutus suoritetaan samassa yhteydessä.

 

CE Raskas ajoneuvoyhdistelmä: Järjestämämme koulutus on nopeutettu; teoriaa 5 , ajotunteja 10. Lopussa on tutkinto; teoriakoe ja ajokoe. (Pääsyvaatimus tutkintoon on voimassaoleva tavaraliikenteen ammattipätevyys ollut voimassa riittävän kauan.) CE-ajokorti tuo ajo-oikeuden kaikkiin ajoneuvoihin, joissa on varsinainen perävaunu. (DE vaatii linja-auton ajokorttia).

 

C1E Kevyt kuorma-autoyhdistelmä: Edellinen (CE) kattaa tämän luokan. Tällä hetkellä emme järjestä C1E kurssia.

BE Henkilöautoyhdistelmä: Edellinen (CE tai C1E) kattaa tämän luokan. Jos et tarvitse muuta kuin tämän luokan ajo-oikeuden, ota yhteyttä p. 050 522 5626 /Pekka Järvinen

Neuvomme miten on edullisinta toimia!

 

 PERUSTASON AMMATTIPÄTEVYYS (tavaraliikenne): AMMATTIAJOKORTTI

Kumpaankin kuorma-autoluokkaan (C1 ja C) on mahdollista saada perustason ammattipätevyyskoulutus, joka mahdollistaa työnteon kuorma-autolla tai liikennetraktorilla. (Vaaditaan kaupallisessa liikenteessä)

Saavutetun perustason pätevyyden jälkeen kaikki ammattikuljettajat Euroopassa suorittavat ns. ”direktiivipäivät” viiden vuoden jaksoissa.

Perustason koulutus on monimuoto-opiskelua, joka mahdollistaa joustavan kouluttautumisen esim. työn tai opiskelun lomassa.

Olemme kouluttaneet tavaraliikenteen ammattilaisia, jotka ovat olleet haluttuja työnantajien taholta.

HANKI UUSI AMMATTI, JOSSA ON VETOA!

Kysy enemmän: Pekka Järvinen p. 050 522 5626

 

 

 

CE-kortti

 

Katso tästä hinnastomme

kotisivukuva-kuorma-auto_edited

 KAIKISTA UUSIN MAINOS