Ulvilan Ajo-Opisto Ky

Teemme autokoulustasi hienon kokemuksen ja annamme Sinulle elämänkestävän ajotaidon.

Ulvilan Ajo-Opisto Ky

B+jatkokoulutus

kotisivukuva-jatkokoulutus_edited

B-kortti-, eli henkilöautokorttikoulutus on vielä kolmivaiheinen:

1. Perusvaihe sisältää tutkintoon vaaditut teoriatunnit, ajotunnit, oppimateriaalit ym. Lopussa on teoria- ja ajokoe. Oppilaidemme käytössä ovat mm. toimistopalvelut, henkilökohtainen tuki tarvittaessa vaikeissa osa-alueissa, harjoitusohjelmat netissä ja autokoululla.

Teoriaopetus on mieleenpainuvaa, tehokasta ryhmäopetusta jossa ei tylsiä hetkiä tule. Tehtävät, joita teemme, ovat pedagogisesti kouluttavia ja kiinnostavia. Jokaisella on mahdollisuus paikata mahdollinen puuttuva koulutus yksilöllisellä ”preppaus-tunneilla”:). Teoriaosuus on pohja hyvälle kuljettajalle. Oppilaamme ovat onnistuneet erittäin hyvin teoriakokeissa, jotka ovat koko Suomessa yhtenevät.

UUTTA! Teoriatunteja voi halutessa suorittaa myös virtuaalisesti! Kysy linkki toimistostamme.

Vaikeissa olosuhteissa ajamisen koulutuksen antavat ammattilaiset. Liikenneopettajat pystyvät kouluttamaan oppilaamme valmistautumaan vaaratilanteisiin niin liukkaalla kuin pimeässä.

 

2. Harjoitteluvaiheessa on palautekoulutus. Muutaman kuukauden itsenäisen ajamisen jälkeen palataan autokouluun. Tehtävänä on varmistaa, että ajaminen on kehittynyt tutkinnossa annettujen ohjeiden mukaan, sekä harjoitellaan ulkoisen sosiaalisen paineensietokyvyn kestämistä ja vieraassa ympäristössä ajamista. Tehtävänä on myös reittien suunnittelu sekä kulutuksen arviointi. Taloudellista ajotapaa hiotaan paremmaksi.

Koulutus tapahtuu Ulvilan Ajo-Opiston autolla.

3. Syventävä vaihe on koulutuksena nimensä mukainen. Taloudellinen ajaminen, vaikeissa olosuhteissa ajoharjoitukset, itsearviointi sekä paljon muuta. Koulutus päättää kuljettajaopetuksen ja Liikenteen turvallisuusvirasto (Tra Fi) merkitsee ajokorttien tietokantaan, että ajokorttisi on voimassa siinä merkittyyn päivämäärään asti. Jos ko. koulutusta ei ole suoritettu, loppuu ajo-oikeus kahden vuoden päästä kortin myöntämisestä. (Vaikka ajokortissa olisi merkitty viimeinen voimassaolopäivä viidentoista vuoden päähän!)

Ajoharjoitteluradalle tarvitset ”oman” auton. Muu koulutus on Ulvilan Ajo-Opiston kalustolla.

SAMAAN HINTAAN OIKEALLA AUTOLLA OIKEAA OPPIA!

Käytämme simulaattoriopetusta vain pimeällä ajamisen koulutukseen.

Oikean ajotuntuman vuoksi annamme oppilaillemme liukkaankelin riskikoulutuksen oikealla autolla.

 

Katso tästä hinnastomme

Pimeäajon simulaattori